Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Smörkaramell med mint.

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Karamell med mint.se.

vape

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

Det är enkelt att lägga av med att röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Mängder av smak kan sättas till e-juice för att vejpas.

Vanliga smaker på e-juice är glass, vilda bär, fruktblandningar och läsk.

Caramint förväntas bli aktuell enär den har en god arom av Smörkarameller med mint. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i flera år. Med hjälp av våra aromer med ren och smaskig arom expanderade vår kund i UK stort.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Fabrikanter får gärna inhandla våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat flavours sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

För hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.