Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Cream Caramel.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Toffee Shake N´ Vape e-vätska.se.

shake

E-vätska hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så önskar.

Man gör e-juice genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Cream Caramel smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, bärblandningar, fruktblandningar och konfektyr.

Den nya FillUpen Toffee har en smak av Gräddkola med choklad. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer av oss i flera år. Våra flavours satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi också tillverka.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens arom komma till sin rätt.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en populär produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Dessa saluförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.