Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Godiset lakritsrulle e-vätska till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Godiset lakritsrulle.se.

vg

E-vätska är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att tobaksröka tobak. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Lakritsrulle Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det senaste sättet att lägga av med att röka är med e-ciggen. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, kakor, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Lakritsrulle smakar Godiset lakritsrulle. Svensk kvalitet baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och god smak expanderade vår köpare i UK stort.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det mestadels använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.