Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Blåbär för e-ciggen

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Blåbär Shake N´ Vape e-juice.se.

vape

Den vätska man röker i e-cigg kallas för e-juice eller e-juice. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så önskar.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Blåbär smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det senaste sättet att sluta röka är med e-cigg. Man fortsätter röka, men tobaksröken ersätts av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Otaliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Aromer av frukter, nötter, kakor, diverse sorters snask, mentol och örter är vanliga.

Blåbär förväntas bli omtyckt då den har en god smak av Blåbär. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat aromer av oss i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

nikotinfri

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.