Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med smak av Lakrits explosion för e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Lakritsexplosion.se.

vejp

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Lakritsexplosion FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

Det är enkelt att lägga av med att röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smaker av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Lakrits explosion har en smak av Lakrits och ännu mer lakrits och lite lakrits till. Vi tror e-juicemarknaden behöver mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

eciggbutik

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker samt essenser över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Bolaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.