Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med smak av Jordgubbar till e-cigg

Svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Jordgubb lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigg i stället för att röka tobak tobakscigaretter. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Jordgubb Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-ciggen för det funkar. Man fortsätter röka tobak, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Efterfrågan på Jordgubbar förväntas då en testpanel bedömer aromen av Jordgubbar som nyss plockats som mycket smaklig. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, säger bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Våra aromer satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan göra allt från design till egna varumärken och aromer åt kunder.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

ecigg

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser för sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 aromer.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.