Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Nyplockade hallon.

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Hallon.se.

diy

Den vätska man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Hallon smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. I Sverige heter systemet FillUp, bekant från hembryggda likörer.

Det nya sättet att sluta röka tobak är med e-cigg. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika smaker.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Den nya FillUpen Nyplockade hallon har en smak av Nyplockade mogna hallon. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Essenser för sprit och likör, vinjäst, smaker med mera tillverkas oxå i konsumentstorlekar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. De marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.