Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett sluta röka tobak produktsortiment bland annat med den populära FillUp aromen Arrak.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor.se.

Fillup

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Denna Arrak FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

Många slutar tobaksröka med e-cigaretter för det fungerar. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken ersätts av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Vanliga smaker på e-juice är glass, bärblandningar, fruktblandningar och godis.

som svensk punsch eller arraksbullar är hur Arrak smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Företaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för destillerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Företaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära inom Sverige.

Till hemläskmaskin finns bra läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.