Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att röka produktsortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Körsbär.

Svensk FillUp e-vätska med smak av Körsbär lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e

Den juice man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Flera går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Körsbär förväntas bli omtyckt eftersom den har en god arom av Körsbär med fruktig smak. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Smaker för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i flera år redan. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår klient i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta tillverkare av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.